Aja jag och owe var på 3 rätters hos Verre på Opus idag (fredag)! cool mat asså! Här snackar vi inte gormand inte... Fin smakare only :)
Jag tänkte förgylla bloggen med lite bilder från lunchen. So here we go...
Förätt 1.
Ska säga att detta serveras före varje måltid. Sallad av ruccola, vitkål och senaps dressing.
Härlig söt/stark smak
Förätt 2.
Biff Carpaccio med gåslever, krutonger och portvinskokta fikon.
väldigt speciellt måste jag säga. Jag är dock inte så mkt för det där med rått kött... men Verre sa att det var ju igentligen inte rått... så hmmm... :) Men med alla smaker tillsammans så blev det ett bra result!!!
Varmrätt.
Lammkebab med Tabouleh, vitlöksyogurt och mynta.
Huvudrätt.
Brödstekt Regnbåge som serverades med en potaiskräm med kolja.
Delikates: regnbågsrom. Sjukt gott! Äre nåt jag älskar sen barndomen så äre regnbåge :)
Efterrätt.
Caramelliserade äppeltäningar smaksatta med kanel rostade hasselnötter!
Very very najs dock! I love cinnamon
Tack Majk för ännu en grym lunch =) We´ll be back..............
2 kommentarer:
hehe nice recension :P
kunde inte skriva annat ;)
Skicka en kommentar